facebook flickr youTube

VÅR STORA IDÉ ÄR ATT INSPIRERA.

Inspirationens bästa vänner är kreativitet, lust och kommunikation. Presentera din skola, utveckla kommunikationen i din organisation eller stärk ditt varumärke och upptäck samtidigt fördelarna och möjligheterna som erbjuds i den digitala världen. Våra kunder är skolor, kommuner, företag och förvaltningar som bestämt sig för att utveckla sina tankar, idéer och varumärken. Alla har de en sak gemensamt - de befinner sig på en konkurrensutsatt marknad och har bestämt sig för att överleva.

Våra kunder vill skaffa sig ett fågelperspektiv på vad effektiv kommunikation, sociala medier och modern teknik innebär för dem. Genom att använda kreativa processer för att definiera och beskriva verksamhetens mål och syften synliggör dessa för både kunder och medarbetare. Våra kunder är nyfikna på hur internet förändrar människors sätt att kommunicera. Att möta kunder och brukare där de redan befinner sig stärker kommunikationen.

Att använda de möjligheter som nu erbjuds är både kostnadseffektivt och strategiskt riktigt.

Är du intresserad av att utveckla din organisation när det gäller kommunikation, information och varumärkesbyggande är du välkommen att kontakta oss.

Pär Holmertz

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  

Anders Eriksson

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  

innovateket-kommunikationsbild-2